Dyspenser do wina to niezastąpiony sprzęt w restauracjach, hotelach, winiarniach, kawiarniach i pubach. Produkt marki Royal Catering umożliwia jednoczesne schładzanie i dozowanie wina. Optymalna pojemność urządzenia (6 butelek) pozwala umieścić w nim dwa rodzaje trunku. Można je schłodzić do temperatury 7°C. Zakres regulacji wynosi od 7 do 18°C. Dozownik do wina ma moc 120 W i wykorzystuje czynnik chłodniczy R600a. Dozownik wyposażono w 6 kraników (osobny dla każdej butelki) i strefę chłodniczą z wyświetlaczem LED pokazującym temperaturę. Porcja wynosi od 1 do 99 ml. Wino w dozowniku zachowuje swoją świeżość i walory smakowe aż do 30 dni od otwarcia.
ZGODA NA COOKIE Wykorzystujemy pliki cookies w celu poprawy strony internetowej, personalizacji ofert, obsługi konta Użytkownika oraz w celu zbierania danych statystycznych, o ruchu na stronie. Możesz zdecydować czy dopuszczasz pliki cookie. Korzystanie ze strony oznacza, że pliki cookie będą zamieszczane na urządzeniu, z którego korzystasz. Więcej informacji o celach i podstawach przetwarzania danych osobowych, przysługujących uprawnieniach oraz sposobach wycofania zgody znajdziesz na stronie Polityka Prywatności - COOKIES.