Kocioł warzelny do produkcji piwa z timerem profesjonalny ze stali nierdzewnej LCD 2500 W 30 l
Dostępność:Dostępny
Czas wysyłki:24 godziny
Koszt wysyłki:od 0,00 PLN Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Pocztex - 0,00 PLNPocztex odbiór w punkcie - 0,00 PLNKurier Polska - 19,00 PLNOdbiór osobisty - 0,00 PLNKurier GLS odbiór w punkcie - 0,00 PLN - do Polska
Kocioł warzelny marki Royal catering sprawdzi się zarówno do domowego jak i profesjonalnego użytku. Przeznaczony jest do ręcznego i wspomaganego warzenia różnych rodzajów piwa: jasnego, ciemnego i dolnej fermentacji, pszennego i pils.
Pojemność zbiornika wynosi 30 l, na nim widoczna skala litrów. Funkcja pamięci pozwala zapisać do 9 własnych receptur aby zachować powtarzalność procesu warzenia. Wyświetlacz LCD ułatwia obsługę sprzętu. Timer działa w zakresie 0-180 min. Urządzenie ma moc 2500 W. Wyposażone zostało także w nowoczesną płytkę drukowaną PCB, umożliwiającą wybór temperatury w zakresie 25-100°C. Bezpieczeństwo użytkowania zapewnia zaawansowany system ochrony przed przegrzaniem TCO. Zbiornik oraz obudowę wykonano ze stali nierdzewnej.
Cechy produktu:
- Objętość - 30 l całkowitej pojemności,
- Prosta obsługa - tryb automatyczny i funkcja pamięci do 9 receptur idealne dla początkujących,
- Przyjazny dla użytkownika - wyświetlacz LCD do pokazywania temperatury, mocy i czasu warzenia,
- Siła - element grzejny maks. 2500 W na trzech etapach 700-1800-2500 W,
- Wygoda - łatwy demontaż i zastosowanie wysokiej jakości stali nierdzewnej.
ZGODA NA COOKIE Wykorzystujemy pliki cookies w celu poprawy strony internetowej, personalizacji ofert, obsługi konta Użytkownika oraz w celu zbierania danych statystycznych, o ruchu na stronie. Możesz zdecydować czy dopuszczasz pliki cookie. Korzystanie ze strony oznacza, że pliki cookie będą zamieszczane na urządzeniu, z którego korzystasz. Więcej informacji o celach i podstawach przetwarzania danych osobowych, przysługujących uprawnieniach oraz sposobach wycofania zgody znajdziesz na stronie Polityka Prywatności - COOKIES.