Maszyna do lodów na patyku marki Royal Catering pozwoli na stworzenie własnych lodów na patyku ze śmietany, mleka czy soku owocowego. Dzięki mocy 1400 W i wydajnemu kompresorowi (NX21FBa) maszyna szybko osiąga temperaturę roboczą w zakresie od –22 do 0 °C i utrzymuje żądaną wartość w zbiorniku 80-litrowym. Urządzenie do lodów pozwala na przygotowanie 80 szt. lodów o różnej pojemności dzięki 2 foremkom: 75 i 110 ml w 15 min (6000 szt. na dzień). Przejrzysty panel sterowania z wyświetlaczem zapewnia szczególnie łatwą obsługę przy pomocy kilku przycisków. Całość wykonano ze stali nierdzewnej odpornej na korozję, która jest odpowiednia do kontaktu z żywnością. Gładka powierzchnia jest łatwa w utrzymaniu czystości, a płynnie działające kółka z hamulcami ułatwiają transport urządzenia w dowolne miejsce.
Cechy produktu:
- Możliwość wytworzenia dużej ilości lodów o różnej pojemności (75 i 110 ml) w krótkim czasie (80 szt./15min),
- Dzięki mocy 1400 W osiąga w szybkim czasie temperaturę w zakresie od –22 do 0 °C,
- Możliwość wytwarzania lodów na bazie wody, mleka, śmietanki,
ZGODA NA COOKIE Wykorzystujemy pliki cookies w celu poprawy strony internetowej, personalizacji ofert, obsługi konta Użytkownika oraz w celu zbierania danych statystycznych, o ruchu na stronie. Możesz zdecydować czy dopuszczasz pliki cookie. Korzystanie ze strony oznacza, że pliki cookie będą zamieszczane na urządzeniu, z którego korzystasz. Więcej informacji o celach i podstawach przetwarzania danych osobowych, przysługujących uprawnieniach oraz sposobach wycofania zgody znajdziesz na stronie Polityka Prywatności - COOKIES.