Miesiarka spiralna z podnoszoną głowicą i wyjmowaną dzieżą firmy Prismafood idealnie sprawdzi się w pizzerii, piekarni, cukierni, pierogarni i pączkarni do wyrabiania ciężkich ciast nawet do 56 kg/h. Obudowa została wykonana z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało, dzięki czemu maszyna jest odporna na uszkodzenia mechaniczne, i łatwiejsza w zachowaniu czystości. Dla bezpieczeństwa żywności, elementy takie jak dzieża oraz spirala zostały wykonane ze stali nierdzewnej 18/10 (AISI 304), która nie wpływa na smak ani zapach przygotowywanego ciasta. Sterowanie miesiarką odbywa się za pomocą wbudowanego timera, który umożliwia precyzyjne odmierzenie czasu pracy i dwustopniowy wyłącznik. Maszyna jest wyposażona w 4 koła i hamulce zapewniające wygodny transport na terenie kuchni. w kuchni.
Cechy produktu:
- Do użytku profesjonalnego,
- Wbudowany 30-minutowy timer,
- Napęd łańcuchowy,
- Masywna, wytrzymała obudowa ze stali, lakierowany na biało,
ZGODA NA COOKIE Wykorzystujemy pliki cookies w celu poprawy strony internetowej, personalizacji ofert, obsługi konta Użytkownika oraz w celu zbierania danych statystycznych, o ruchu na stronie. Możesz zdecydować czy dopuszczasz pliki cookie. Korzystanie ze strony oznacza, że pliki cookie będą zamieszczane na urządzeniu, z którego korzystasz. Więcej informacji o celach i podstawach przetwarzania danych osobowych, przysługujących uprawnieniach oraz sposobach wycofania zgody znajdziesz na stronie Polityka Prywatności - COOKIES.