Koszt wysyłki:od 15,00 PLN Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Pocztex - 15,00 PLNPocztex odbiór w punkcie - 15,00 PLNKurier Polska - 19,00 PLNOdbiór osobisty - 0,00 PLNKurier GLS odbiór w punkcie - 19,00 PLN - do Polska
Profesjonalny nóż do filetowania drobiu marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze żółtym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
- nóż spełnia wymagania norm HACCP,
- antypoślizgowy żółty uchwyt z polipropylenu (nóż do surowego drobiu),
- ostrze ze stali nierdzewnej,
- możliwość mycia w zmywarce.
Parametry techniczne:
- Seria produktowa - HACCP
- Materiał ostrza - Stal nierdzewna
- Materiał rączki - Polipropylen
- Długość ostrza - 150 mm
- Grubość ostrza - 0,9 mm
- Długość noża - 300 mm
- Kolor - Żółty
W zestawie:
- nóż do filetowania surowego drobiu zgodny z normami HACCP.
ZGODA NA COOKIE Wykorzystujemy pliki cookies w celu poprawy strony internetowej, personalizacji ofert, obsługi konta Użytkownika oraz w celu zbierania danych statystycznych, o ruchu na stronie. Możesz zdecydować czy dopuszczasz pliki cookie. Korzystanie ze strony oznacza, że pliki cookie będą zamieszczane na urządzeniu, z którego korzystasz. Więcej informacji o celach i podstawach przetwarzania danych osobowych, przysługujących uprawnieniach oraz sposobach wycofania zgody znajdziesz na stronie Polityka Prywatności - COOKIES.