Ostrzałka do noży elektryczna diamentowa 2 poziomy 20 W
Dostępność:Zapytaj o dostępność
Czas wysyłki:24 godziny
Koszt wysyłki:od 15,00 PLN Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Pocztex - 15,00 PLNPocztex odbiór w punkcie - 15,00 PLNKurier Polska - 19,00 PLNOdbiór osobisty - 0,00 PLNKurier GLS odbiór w punkcie - 19,00 PLN - do Polska
Elektryczna diamentowa ostrzałka do noży marki Royal Catering sprawdzi się w profesjonalnej, jak i w domowej kuchni. Profesjonalna ostrzałka z silnikiem 20 W przywróci wydajność cięcia noża w 2 etapach: wstępne ostrzenie zgrubne i polerowanie. Urządzenie jest łatwe w obsłudze, a gumowy spód ostrzałki utrzymuje ją bezpiecznie na blacie. Solidna obudowa ze stali nierdzewnej jest łatwa w utrzymaniu czystości, a magnez zamocowany na spodzie skutecznie chwyta drobne ścinki.
Cechy produktu:
- Uniwersalna ostrzałka do użytku domowego i profesjonalnego,
- Nadaje się do ostrzy ceramicznych i metalowych,
- Poprawia wydajność noży w 2 etapach,
- Kompaktowy, poręczny format ułatwia obsługę i pasuje do każdej kuchni,
- Gumowa antypoślizgowa podstawa,
- Skuteczna i silna dzięki diamentowym ostrzom i silnikiem o mocy 20 W,
Parametry techniczne:
- Nr katalogowy - 10012954
- Stan artykułu - Nowy
- Model - RCDKS-02
- Częstotliwość [Hz] - 50
- Napięcie [V] - 230
- Materiał - ABS, Stal nierdzewna
- Kolor - Biały
- Moc [W] - 20
- Silnik - 3850 obr./min ±10%, 7 W w czasie bezczynności
- Wymiary (DxSxW) [cm] - 26 x 10 x 10
- Waga [kg] - 1.2
- Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 28.5 x 13.5 x 11.5
ZGODA NA COOKIE Wykorzystujemy pliki cookies w celu poprawy strony internetowej, personalizacji ofert, obsługi konta Użytkownika oraz w celu zbierania danych statystycznych, o ruchu na stronie. Możesz zdecydować czy dopuszczasz pliki cookie. Korzystanie ze strony oznacza, że pliki cookie będą zamieszczane na urządzeniu, z którego korzystasz. Więcej informacji o celach i podstawach przetwarzania danych osobowych, przysługujących uprawnieniach oraz sposobach wycofania zgody znajdziesz na stronie Polityka Prywatności - COOKIES.