Funkcjonalny piec do pizzy od Royal Catering sprawdzi się w profesjonalnym użytku w rozmaitych lokalach, gdzie można go wykorzystać do przyrządzenia potraw z ciasta: pizzy, zapiekanek, dań typu placki naan, pita i innych. Kompaktowe wymiary piecyka RCPO-3000-2PS-1 ułatwiają użycie sprzętu zarówno w stacjonarnej gastronomii (pizzerie, restauracje), jak i mobilnej – np. food trucki.
Urządzenie wyposażone zostało w dwie kamienne płyty oraz trzy niezależne grzałki z termostatami. Temperaturę (max. 350°C) można regulować oddzielnie w zależności od potrzeb. Korzystając z opcji timera (opcjonalnie), ustawia się czas wypieku w zakresie 0-120 minut. Piec do pizzy ma drzwiczki z ogniotrwałymi szybkami i podświetlenie środka. Wykonany został z trwałej stali szlachetnej. Piec do pizzy pomieści na raz dwa placki o średnicy aż do 40 cm.
Cechy:
- 2 komory
- 3 oddzielne termostaty
- Timer
- Stal szlachetna
- Temperatura do 350°C
ZGODA NA COOKIE Wykorzystujemy pliki cookies w celu poprawy strony internetowej, personalizacji ofert, obsługi konta Użytkownika oraz w celu zbierania danych statystycznych, o ruchu na stronie. Możesz zdecydować czy dopuszczasz pliki cookie. Korzystanie ze strony oznacza, że pliki cookie będą zamieszczane na urządzeniu, z którego korzystasz. Więcej informacji o celach i podstawach przetwarzania danych osobowych, przysługujących uprawnieniach oraz sposobach wycofania zgody znajdziesz na stronie Polityka Prywatności - COOKIES.