Język
Wysyłka Polska / PLN
Wysyłka do:
Waluta:
wszystkie kategorie
Strona główna » Gastronomia » Pizzeria » Akcesoria do pizzy » Szczotka do czyszczenia pieca do pizzy - Hendi 525630
Szczotka do czyszczenia pieca do pizzy - Hendi 525630Szczotka do czyszczenia pieca do pizzy - Hendi 525630
Szczotka do czyszczenia pieca do pizzy - Hendi 525630
Szczotka do czyszczenia pieca do pizzy - Hendi 525630

Szczotka do czyszczenia pieca do pizzy - Hendi 525630

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 48 godzin

Koszt wysyłki: od 15,00 PLN - do Polska

ID produktu: 1000912

Kod producenta: 525630

Ilość dostępna: 756 szt.

Kod EAN: 5901157003713

Gwarancja: 1 rok

Specyfikacja PDF
Hendi

Cena brutto: 134,00 PLN

Cena netto: 108,94 PLN

Raty PayU

Rata już od: miesięcznie

PayPo
Do koszyka
Ilość: szt.

dodaj do schowka

Warianty produktu
Szczotka do czyszczenia pieca do pizzy - Hendi 525630
EAN 8711369525593 Szczotka do czyszczenia pieca do pizzy z miedzianym włosiem dł. 1320 mm - Hendi 525593 Hurtownia Zielo
  • Opis produktu
Numer producenta: HENDI 525630

Uniwersalna szczotka do czyszczenia pieca do pizzy.

Cechy produktu:
– szczotka wykonana z mosiężnego drutu
– stalowy skrobak
– odkręcany drewniany uchwyt zakończony śrubą

Parametry:
– szerokość w mm: 255
– długość w mm: 930
– głębokość: 356
 
Klienci zakupili również

Worki próżniowe moletowane w rolce do pakowarki próżniowej 600x15cm 1 szt.

22,50 PLN19,00 PLN brutto15,45 PLN netto
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 22,50 PLN
szt. Do koszyka
PayU / PayPo
ZGODA NA COOKIE
Wykorzystujemy pliki cookies w celu poprawy strony internetowej, personalizacji ofert, obsługi konta Użytkownika oraz w celu zbierania danych statystycznych, o ruchu na stronie. Możesz zdecydować czy dopuszczasz pliki cookie. Korzystanie ze strony oznacza, że pliki cookie będą zamieszczane na urządzeniu, z którego korzystasz. Więcej informacji o celach i podstawach przetwarzania danych osobowych, przysługujących uprawnieniach oraz sposobach wycofania zgody znajdziesz na stronie Polityka Prywatności - COOKIES.
Zgadzam się