Elektryczny piec wędzarniczy o mocy 1600 W marki Hendi to urządzenie, które znajdzie zastosowanie w małych restauracjach, sklepach mięsnych czy gospodarstwach agroturystycznych serwujących własne wyroby. Z jego pomocą użytkownik może nadać pobudzający apetyt aromat dla swojskich mięs, warzyw czy ryb.
Kompaktowe rozmiary połączone z wydajnością i jakością wykonania konstrukcji sprawiają, że korzystanie z szafki do wędzenia do sama przyjemność. W celu zwiększenia wygody pracy z piecykiem został on wyposażony w podwójnie izolowane drzwi zamykane na magnes oraz termostat regulujący temperaturę. Dodatkowo użytkownik może kontrolować temperaturę wędzenia za pomocą termometru wbudowanego w drzwi.
Cechy i funkcje:
– wykonanie ze stali nierdzewnej,
– podwójnie izolowane drzwi zamykane na magnes,
– termometr wbudowany w drzwi,
– regulacja temperatury za pomocą termostatu,
– moc 1600 W,
– otwór wentylacyjny z tyłu obudowy,
– 3 ruszty i 3 haczyki na mięso w zestawie.
Parametry techniczne:
- Moc - 1600 W
- Materiał - Stal nierdzewna
- Liczba rusztów w zestawie - 3
- Wymiary rusztu (DxS) - 400 x 279 mm
- Liczba haków w zestawie - 3
- Wymiary urządzenia (DxSxW) - 540 x 380 x 720 mm
W zestawie:
– piec wędzarniczy elektryczny,
– hak wędzarniczy – 3 szt.,
– ruszt wędzarniczy (400x279 mm) – 3 szt.
ZGODA NA COOKIE Wykorzystujemy pliki cookies w celu poprawy strony internetowej, personalizacji ofert, obsługi konta Użytkownika oraz w celu zbierania danych statystycznych, o ruchu na stronie. Możesz zdecydować czy dopuszczasz pliki cookie. Korzystanie ze strony oznacza, że pliki cookie będą zamieszczane na urządzeniu, z którego korzystasz. Więcej informacji o celach i podstawach przetwarzania danych osobowych, przysługujących uprawnieniach oraz sposobach wycofania zgody znajdziesz na stronie Polityka Prywatności - COOKIES.