Stół wibracyjny zagęszczający do czekolady 57 x 29 cm 45 W
Dostępność:Dostępny
Czas wysyłki:24 godziny
Koszt wysyłki:od 0,00 PLN Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Pocztex - 0,00 PLNPocztex odbiór w punkcie - 0,00 PLNKurier Polska - 19,00 PLNOdbiór osobisty - 0,00 PLNKurier GLS odbiór w punkcie - 0,00 PLN - do Polska
Stół wibracyjny marki Royal Catering pozwala przyrządzić idealną czekoladę w cukierni czy piekarni. Za jego pomocą można niezawodnie zagęszczać masę kakaową i unikać kieszeni powietrznych. Dzięki kompaktowej konstrukcji sprzęt można ustawić na dowolnym blacie. Dlatego nadaje się również dla małych producentów czekolady i cukierni. Dodatkowo konstrukcja jest bardzo prosta. Ciągła powierzchnia wytrząsająca pozwala szybko i łatwo wytrząsać bąbelki powietrza z masy czekoladowej. Na batonach natomiast usuwa nadmiar czekolady z foremek podczas robienia skorupek. Daje to czekoladzie pożądaną strukturę i stabilność. Stół wykonano z mocnej i higienicznej stali nierdzewnej, jest łatwy w czyszczeniu. Gumowane nóżki redukują wibracje na powierzchni roboczej i chronią blat przed zarysowaniami.
Cechy produktu:
- Wykonany z wytrzymałej i higienicznej stali nierdzewnej,
- Zagęszcza masę czekoladową i redukuje kieszenie powietrzne,
ZGODA NA COOKIE Wykorzystujemy pliki cookies w celu poprawy strony internetowej, personalizacji ofert, obsługi konta Użytkownika oraz w celu zbierania danych statystycznych, o ruchu na stronie. Możesz zdecydować czy dopuszczasz pliki cookie. Korzystanie ze strony oznacza, że pliki cookie będą zamieszczane na urządzeniu, z którego korzystasz. Więcej informacji o celach i podstawach przetwarzania danych osobowych, przysługujących uprawnieniach oraz sposobach wycofania zgody znajdziesz na stronie Polityka Prywatności - COOKIES.