Maszyna marki Royal Catering pozwala na wydajne wyciskanie ciasta na hiszpańskie pączki a później ich smażenie na głębokim oleju o temperaturze 60-200°C. Sprawdzi się w food truckach, bistrach czy na festynach. Ergonomiczny uchwyt umożliwia wygodną ręczną obsługę. Zbiornik o pojemności 5 l i wysokości 320 mm pozwala na dozowanie dużej ilości ciasta. W komplecie znajduje się 5 lejków do różnych kształtów ciasta. Moc wynosząca 2500 W i zbiornik na olej o pojemności 6 l zapewniają wydajne smażenie. Pokrywy chronią zawartość przed zabrudzeniami. Dla bezpieczeństwa urządzenie wyposażono w dodatkowy przycisk resetowania. Maszynę wykonano ze stali nierdzewnej, jest ona łatwa w utrzymaniu czystości, solidna i idealna do kontaktu z żywnością. Pionowa konstrukcja oszczędza miejsce na blacie roboczym.
Cechy produktu:
- Łatwe przygotowanie churros,
- Do barów, food trucków czy na festyny,
- Stal nierdzewna idealna do zastosowania w gastronomii,
- Ergonomiczny uchwyt,
- Pionowa konstrukcja oszczędza miejsce na blacie.
ZGODA NA COOKIE Wykorzystujemy pliki cookies w celu poprawy strony internetowej, personalizacji ofert, obsługi konta Użytkownika oraz w celu zbierania danych statystycznych, o ruchu na stronie. Możesz zdecydować czy dopuszczasz pliki cookie. Korzystanie ze strony oznacza, że pliki cookie będą zamieszczane na urządzeniu, z którego korzystasz. Więcej informacji o celach i podstawach przetwarzania danych osobowych, przysługujących uprawnieniach oraz sposobach wycofania zgody znajdziesz na stronie Polityka Prywatności - COOKIES.